Hege Tepstad og Christian Gilsvik FOTO: Radio Metro
Radionyheter

Metro venter på jul med diverse julekalendere

Radio Metro er en av mange lokalradioer som gjør alt de kan for å få opp julestemningen blant lytterne sine. I år blir det blant annet julekalendere på flere nivåer. 

– Vi kjører julekalender sammen med vår samarbeidspartner Outlet One Vestby. Så i år blir det gavedryss gjennom hele desember, forteller programsjef Christian Gilsvik i Radio Metro. Men, det stopper ikke der:

– Ellers skal våre podcaster “Bak Scenen” og “Sjokoladepodden” ha kalendere i år, det er nytt av året, forteller Gilsvik.

Det er Hege Tepstad og Markus Vangen som leder advent-sendingene på Radio Metro fra 8. desember. De to skal ha sendinger gjennom hele jula. Det dukker også opp noen nye programledere i julen som programsjefen gleder seg til å høre fra.

Men på julaften har Radio Metro allerede skapt sin egen tradisjon.

– Trond Harald Hansen skal ringe julen inn hos oss. Tradiosjon tro, forteller Gilsvik.

Ellers har også Metro satset på egen julekanal i år, på nettet og på lokal DAB. Den heter Norsk Jul og sender, som man forstår av navnet, kun norsk julemusikk.

Metro følger dermed i sporet av andre lokalradioer med egne julekanaler, som Jul i Innlandet produsert av Hedmarksradioene og Nea Radio + Jul, i regi av Nea Radio.

Radio Metros hjemmeside

Radio Metro sender på FM og DAB over store deler av Østlandet og Sørlandet

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar