Ordfører i Selbu, Ole Morten Balstad, på Midt-Norsk Lokalradiokonferanse. Foto: Kyrre Dahl
Radionyheter

Midt-Norsk lokalradiokonferanse er tilbake

Etter en pause er det igjen duket for Midt-Norsk lokalradiokonferanse. Lokalradiofolk fra hele landet inviteres til Selbu 8 til 10. november.

Det blir sterkt fokus på fremtiden når Nea Radio inviterer til Midt-Norsk Lokalradiokonferanse om en drøy måned. Selv om det heter “Midt-Norsk” er det fritt fram for radiofolk fra hele landet å bli med på en helg full av faglig innhold og mulighet til å bli bedre kjent med andre radiofolk.

Det hele begynner fredag kveld 8. november med en debatt om Lokalradioens framtid og betydning for lokalsamfunnet. I panelet møter du blant annet Aslak Skretting (styreleder, Norsk Lokalradioforbund) Åslaug Sem-Jakobsen (Familie- og kulturkomiteen, Stortinget ) og Ole Morten Balstad (Selbu kommune, ordfører)

På lørdagen er teknologi i fokus: Alt handler nå kun om IP baserte løsninger, enten ved lyd over en nettverkskabel, eller radio i “skyen”. Eivind Engberg forteller om hvordan man kan gjøre produksjonsflyten enklere, når lydteknikeren med kabel i hånda blir utfordret av IT-avdelingen som ikke vet hva lyd er.

NRK er gode på podkast og Line Gevelt Andersen er invitert til å snakke om podcast er alternativet til lineær radio? Og hvordan kommer du i gang?

Lørdagen fortsetter med fokus på radioens fremtid: Kan lokalt innhold være vinneren i en verden hvor stadig mer lyd blir on demand? Sesjonen er ved Kyrre Dahl ( undertegnede )

Det er også mye mer faglig innhold på Midt-Norsk lokalradiokonferanse. Vi nevner Bobilradio, Hvordan samarbeide om programideer og kompetansehevende tiltak og hvordan blir lokalradio etter 2022.

Ikke overraskende er det satt av god til mingling og det er en unik mulighet til å bli kjent med nye som jobber i bransjen og ta opp igjen kontakten med gamle kjente.

Det hele skjer på Selbusjøen Hotell & Gjestegård.

Komplett konferanse inkludert alle måltider og overnatting:

2.500 kr pr pers i dobbeltrom
2.900 kr pr pers i enkeltrom inkl mva

Påmelding til Andreas Reitan i Nea Radio innen mandag 14. oktober

andreas@nearadio.no

73817400

90915312

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar