Bjørn-Martin Brandett, Foto: Youtube
Radionyheter

Møt nærradiogründeren (VIDEO)

Også lokal-TV har fått øynene opp for lokalradio. TV Øst har laget en lang reportasje om Bjørn-Martin Brandett, med tittelen Nærradiogründeren. Se den her. 

Brandett startet sin karriere som frivillig og skoleelev i P5 Solungen. Nå, i en alder av bare 30 år, er han eier og driver 7 lokale radiostasjoner i Hedmark og på DAB i hele innlandet, gjennom firmaet Hedmarksradioene

Han har fått med seg en bunke med svært engasjerte medarbeidere som både lager sendinger og henger oppe i sendermaster når det trengs. Nylig startet denne gjengen også Hamarradioen.

Lokal-TV-stasjonen TVØst har laget et over 4 minutter langt innslag om Bjørn-Martin Brandett. Det inkluderer både tanker om lokalradio og om framtiden for radio, og mange spennende bilder fra lokalene:

 

Kjenner du til andre videoer, bilder eller lydfiler som er tilgjengelig fra norsk lokalradio, send oss et tips på post@lokalradio.no eller til Kyrre Dahl

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

1 kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar