Iver Waldahl Lillegjære - Foto: Nea Radio
Radionyheter

Ny stemme i Nea Radio

Iver Waldahl Lillegjære er ansatt som ny journalist på Røroskontoret til Nea Radio. Han kommer fra Rørosnytt der han har jobbet som journalist de siste to årene.

– Vi gleder oss til å jobbe sammen med Iver, han har en bred mediefaglig erfaring og kompetanse som vi mener vil passe godt sammen med resten av teamet i Nea Radio, sier redaksjonssjef på Røros for Nea Radio, Anita Sivertsgård.

Lillegjære begynte i jobben den første august og har dermed allerede vært en uke på jobb.

– Jeg syns det er fantastisk å få jobbe sammen med den sterke redaksjonen som allerede er i Nea Radio og ser frem til å jobbe under redaktør Karin Jegtvik og daglig leder Stian Elverum, sier han.

Tidligere har Lillegjære jobbet som medieansvarlig i Femundløpet og har en lang erfaring fra skoleverket som medielærer.

– Nedslagsfeltet til Nea Radio er selve hjertet i Trøndelag og det er med stolthet jeg nå får muligheten til å formidle nyheter og andre saker som er viktig til lytterne, avslutter Lillegjære.

Tags

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.