Marit Manfredsdotter, Nils Kåre Nesvold, Per Magne Moan i studio på Røros. Foto: Nea Radio
Radionyheter

Nea Radio åpner sitt fjerde lokalkontor

Nea Radio flyttet denne uka inn i nye lokaler i Stjørdal sentrum. Det feirer radiostasjonen med ei storstilt direktesending fra Torgkvartalet fredag.

Lokalene i Stjørdal er den fjerde avdelinga til lokalradioen som det siste året har fått stor oppmerksomhet ved å vokse i ei tid hvor lokalradioene over hele landet sliter.

– Vi i Nea Radio er glad for å endelig være på plass i Stjørdal. Det er viktig for oss å være tilstede i de kommunene vi har valgt å ha som satsingsområde, sier redaktør Andreas Reitan i en pressemelding.

Avdelingen som er lokalisert i 3. etasje i kjøpesenteret Torgkvartalet, bemannes med to personer. Journalist Anne Gundersen samt salgs- og markedssjef Hroar Wold Nordhaug er godt fornøyd med de nye lokalene som inneholder tre kontorplasser og et lite studio.

Oppstarten av den nye avdelinga feires med ei storstillt direktesending fra klokka 12 i morgen fredag fra Torgkvartalets egen mediakrok i 2. etasje. Sendinga vil inneholde Nea Radios etterhvert svært så populære “Fredagsfloka”, hvor ukas nyheter diskuteres med et skrått blikk. Denne fredagen kommer også flere artister for å spille live i senterets vrimleområde, melder Nea Radio.

 

 

Om forfatteren

blank

Pål Lomeland

Pål Lomeland er daglig leder i Norsk lokalradioforbund. Han er utdannet journalist ved Mediehøgskolen Gimlekollen i Kristiansand, og har hatt sitt virke innenfor radiobransjen siden 1991.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar