Sykehusklovnene. Foto Lisa Selin
Radionyheter

Nea Radio med auksjon til inntekt for Sykehusklovnene

Norges mest populære lokalradio samler i advendtstiden inn penger til Sykehusklovnene. Nea Radio auksjonerer nå bort både sendetid og reklametid.

I samarbeid med Auksjonen.no og Showfabrikken gjør nå Nea Radio sitt for å samle inn penger til den veldedige organisasjonen Sykehusklovnene.

– Vi i Nea Radio er meget imponert over den jobben klovnene gjør for barn på sykehus rundt om i landet. De sprer glede og varme til barn som er i en skremmende og ukjent situasjon, sier Salgs- og markedssjef i Nea Radio, Hroar Wold Nordhaug.

På auksjonssiden ligger det to auksjoner der man kan by. Den ene inneholder to timer direktesendt radio i lokalradioen med 337 000 potensielle lyttere.

I samarbeide med produksjonsselskapet Showfabrikken selger kanalen en måned ferdig produsert radioreklame til en verdi av over 28 000 kroner.

I tillegg har radiokanalen åpnet for at man kan Vippse penger til aksjonen, som avsluttes 4. juledag.

Sykehusklovnene er en gruppe profesjonelle scenekunstnere som har spesialisert seg i arbeid med barn på sykehus. Klovnene bidrar til positive opplevelser og pusterom for barn og unge i en ellers krevende livssituasjon.

Sykehusklovnene besøker barn og unge ( 0-18 år) på sengepostene ved Oslo Universitetssykehus (Rikshospitalet og Ullevål)  fem dager i uken, Haukeland universitetssykehus fire dager i uken, St Olavs Hospital i Trondheim tre dager i uken, Drammen sykehus og Ahus to dager per uke og Skien sykehus en dag i uken. De besøker også andre sykehus.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar