Nea Radio Jul
Radionyheter

Nea Radio med egen julekanal

Alle de store radioaktørene satser på egne kanaler med julemusikk non stop. Det gjør også Nea Radio!

Nea Radio har lansert en egen julekanal “NeaRadio+Jul”. Denne inneholder ultralokal, trøndersk, norsk og internasjonal julemusikk blandet med nyheter fra radioens egne nyhetsproduksjon og riksnyheter fra Bording Media.

Foreløpig er responsen veldig positiv.

– Vi har hatt kanalen gående i ett døgn, og allerede har vi fått mange meldinger fra lytterne om at dette er noe de vil ha, sier daglig leder Stian Elverum, som har stor tro på konseptet.

– Konseptet er like enkelt som det er genialt. Det er musikk folk liker og som de ikke får andre steder enn hos oss, blandet med nyttig informasjon fra både nyhetsavdelingen og ikke minst næringslivet. Sistnevnte har også omfavnet det nye konseptet som har trua på at en lokal julekanal vil slå an.

Lokal musikk viktig

Den lokale musikken er i følge Elverum viktig og ikke minst den store forskjellen fra de andre juleradioene som eksisterer i dag. – Vi som sender kun i Trøndelag kan tillate oss å sende trøndersk julemusikk blandet med internasjonale selvfølgeligheter hva gjelder denne sjangeren. Det finnes også veldig mye bra julemusikk som ikke blir spillt så ofte, denne musikken kommer til å gå på Nea Radio+Jul.

Hvor går veien videre?

Dette er nok ikke den siste “nisjeradioen” Nea Radio skaper, skal vi tro Elverum. – For det første vil NeaRadio+Jul bli til NeaRadio+ fra 1. januar. Mange kjenner til +konseptet både fra NRK P1+ og suksesshistorien SolørRadioen+ som er svært populær i Hedmark.

Altså, danseband, gammeldans, country og en og annen singelplate som er hentet fra glemselen. Ser vi enda lenger fram kan vi innrømme at vi allerede har tenkt på å starte NeaRadio Rock. Men det får høre 2019 til, er den kryptiske beskjeden fra daglig leder i Nea Radio.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar