Alle ansatte i Nea Radio 2017. Foto: Nea Radio
Radionyheter

Nea Radio søker etter nye medarbeidere

Nea Radio er en lokalradio som gjør det svært bra om dagen. De har utvidet sitt dekningsområde og søker nå etter nye medarbeidere

– Nea Radio vokser og dekker nå store deler av Trøndelag. Vi trenger stadig flere medarbeidere og søker nå etter frilansere i hele dekningsområdet, står det i en fersk stillingsannonse på radioens hjemmesider.

Fra å være en liten lokalradio med konsesjon i Selbu, Røros og Holtålen har radioen blitt en stor regional aktør, med FM-sendinger blant annet i Stjørdal og generellt god dekning i Trøndelag både på FM og på DAB.

Med større dekningsområde er det også mange flere lokalsamfunn å dekke og Nea Radio går offenstivt ut for å knytte til seg folk både her og der:

–  Vi har et stort dekningsområde med mange spennende arrangement, hendelser og møter som vi ønsker å dekke bedre, går det fram av annonsen.

Er du interessert i å søke må du både kunne skrive artikler, ta bilder og gjøre lydopptak til radio.

HER KAN DU SØKE OG FINNE MER INFORMASJON

Nea Radio har i de siste kvartalene vært Norges mest populære lokalradio og har oppnådd over 50 % daglig lytting i sitt eget område. Etter 2017 er Nea Radio alene igjen på FM i sitt område, etter at NRK, P4 og Radio Norge slo av sine FM-sendere.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar