Foto: Dirty Vikings Mc
Radionyheter

Nea Radio sponser Charity Run på MC

Nea Radio sponser Dirty Vikings MC sitt Charity Run 2018.  Alt overskudd går til Barnekreftforeningen i Trøndelag.

– Vi i DVMC er stolte av å melde om at Nea Radio, Norges største lokalradio, er med på laget og sponser radioreklame for vårt Charity Run og innsamlingsaksjon.

Dirty Vikings MC er en motorsykkelklubb med 10 medlemmer som holder til i Trøndelag.

– I år som i fjor ønsker vi å samle inn midler til Barnekreftavdelingen i Trøndelag. I den forbindelse kjører vi et Charity Run eller en kortesje som starter 27.Mai kl 16:00, med avreise utenfor Kvinne-barn-senteret St.Olavs Hospital, går det fram av en pressemelding

– Vi kjører en runde rundt Byneset og kortesjen vil bli avsluttet uten større oppmerksomhet ved Cirkle K på Klett.

Det koster 200,- for alle som ønsker å delta. Dette kan betales kontant, med VIPPS til 468 53 018 eller overføres til bankkonto 4355.10.60008

– Selve innsamlingen har allerede startet, så vi håper på godt engasjement og mange gode bidrag til barna.

Dersom du ikke har mulighet til å delta denne dagen, men ønsker å bidra og hjelpe barna ved kreftavdelingen, kan du overføre ønsket beløp via VIPPS eller bankoverføring når du måtte ønske.

Nea Radio er en lokalradio i Trøndelag, som lenge har ligger øverst på lista over Norges mest populære lokalradioer. De siste kvartalene har lokalradioene fått målt lyttertall på mer enn 50 % daglig i sitt eget område.

De sender på FM i Selbu, Røros, Stjørdal m.m. og på DAB i et større område av Trøndelag.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar