Alle ansatte i Nea Radio 2017. Foto: Nea Radio
Radionyheter

Nea Radio utvider staben

Lokalradioen Nea Radio har tro på fremtiden og utvider derfor markedsførings-staben, denne gangen i Stjørdal. 

Nea Radio har for lengst vokst utover sitt opprinnelige område i Selbu og dekker nå store deler av Trøndelag på DAB og ikke minst med FM-konsesjoner i blant annet Røros og Stjørdal.

Det er åtte fast ansatte i Nea Radio fordelt på fire lokale studioer og det er på det nyeste kontoret i Stjørdal at lokalradioen nå søker etter en selger for Stjørdal og Trondheims-området.

I stillingsannsonsen står det blant annet dette om hva lokalradioen er ute etter i personen de søker: 

Gode kontaktskapende evner
God forståelse av markedskommunikasjon og evne til å sette seg inn i kundens behov’

LES STILLINGSANNONSEN HER

Søknadsfrist er 30. april.

– Målet vårt er å ta pulsen på nedslagsfeltet vårt ved å informere, underholde og stille spørsmål ved det som skjer. I tillegg til radio driver vi nettstedet nearadio.no som hver måned har over 120.000 sidevisninger. Våre viktigste inntektskilder er radiobingo, frivillig lisens og kommersiell radioreklame. Omsetningen var i 2018 på litt over 10 millioner kroner, noe som er nesten tre ganger så mye som for få år siden, forteller lokalradioen om seg selv.

Ukentlig lytteroppslutning er 60.000 unike lyttere, noe som betyr at Nea Radio er landets fjerde største lokalradio og Trøndelags tredje mest hørte radiokanal, målt i antall ukentlige lyttere.

NB: Lokalradio.no vil gjerne høre om alt som skjer i lokalradio, også om ledige stillinger, folk som begynner og folk som slutter. Ta kontakt med redaksjonen på post@radionytt.no

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar