Grafikk: NLR
Radionyheter

Nok en tradisjonell førjul i Radio Nordkapp

I dag starter Radio Nordkapp opp sine tradisjonelle og populære førjuls-sendinger, der forskjellige lag og foreninger overtar fredagskveldene. 

Det er blitt tradisjon med førjulssendinger fra diverse folk og foreninger på Radio Nordkapp.  Lokalradioen går hvert år ut og oppfordrer både gamle og nye programledere til å melde seg til å fylle fredagskveldene før jul fra studioet i Storgata i Honningsvåg.

Hvert år det konkurranser, men premiene varierer. I år kan lytterne vinne blant annet dette bildet av Kjell-Bendik Pedersen:

Premie på Radio Nordkapp: Honningsvåg, Kjell-Bendik Pedersen

Disse foreningene står for førjuls-sendingene i år: 

Fredag 22. november: Nordvågrevyen.
Fredag 29. november: Honningsvåg Handel og Industriforening.
Fredag 6. desember: Honningsvåg Supporterklubb.
Fredag 13. desember: Nordkapp SV.
Fredag 20. desember: Honningsvåg Turn & Idrettsforening.

– Kveldssendingene på fredager er god underholdning med intervju og konkurranser, sier kringkastningssjæf Raymond Elde. –Tilbakemeldinger vi har fått fra personer som har hatt kveldssending for aller første gang, er at dette var artig, sier Eide.

Radio Nordkapp startet sine sendinger i det små i 1983 og med regulære sendinger fra 1985.  Radio Nordkapp dekker Nordkapp kommune, men samarbeider også med Radio Porsanger, som dekker Porsanger kommune, samt Radio Mehamn som dekker Gamvik kommune og Lebesby kommune.

Lokalradioen har 12 FM-sendere og vil fortsette å sende på FM minst fram til 2022. Redaktør Raymond Elde er landets nordligste kringkastingssjef.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar