Bjørn-Martin Brandett er klar for bingo i Hamarradioen. Foto: Hamarradioen
Radionyheter

Ny bingo på Hamarradioen

Hamarradioen, som nylig overtok konsesjonen i Hamar fra Exact, utvider nå sin satsing med radiobingo. Første runde er onsdag 5. april og man kan etterhvert vinne opp mot 70 000 kroner ved å høre på lokalradioen. 

– Denne uken er det 9.400 kroner i ordinære premier og 5.000 kroner i lykkepotten. Lykkepotten bygger seg opp med 5.000 kroner i uka til den enten spilles ut eller når taket på 70.000 kroner, forklarer Bjørn-Martin Brandett (bilde) i Hamarradioen.

Blokker ligger nå ute for salg hos Joker Ajer, Joker Brenneriroa, Joker Brøttum, Joker Klevbakken, Joker Skolegata, Joker Tingnes, Joker Vallset, Circle K Brumunddal, Circle K E6 Furnes, Circle K Furnesveien, Circle K Stange og Circle K Vangsveien. Blokker kan også kjøpes digitalt på www.HamarRadioen.no

– Bli med og spill radiobingo onsdag klokka 21.30 i HamarRadioen, er Brandetts oppfordring.

HamarRadioen overtok fra 1. februar den konsesjonen som tidligere het Radio Exact,  både på FM og DAB. Det er Hedmarksradioene som står bak det nye opplegget, i samarbeid med Hamar Media/Exact.

Hedmarksradioene driver også lokalradioene Solørradioen, Elverumsradioen, Østerdalsradioen og Trysilradioen på FM og DAB.

Det har lenge vært et samarbeid om blant annet nyhetsproduksjon mellom Hedmarksradioene og Radio Exact, som eies av Hamar Media, som også driver lokalavisa Hamar Arbeiderblad.

Daglig leder i Hedmarksradioene, Bjørn-Martin Brandett har et klart mål for overtagelsen:

– Vi har i flere år allerede sendt og produsert store deler av Radio Exact hos oss. I første omgang handler det om å bytte jingler og imaging til vår profil forøvrig, men på sikt håper vi å kunne utvikle HamarRadioen mot det Radio Hamar var i sin storhetstid innholdsmessig. Da tenker jeg særlig på overføring av litt sport o.l, sier Brandett til lokalradio.no.

TIL ALLE LOKALRADIOER:

Vi i lokalradio.no vil gjerne høre fra deg om både stort og smått som skjer på din radiostasjon. Ny bingo og endring av bingoopplegget er gode eksempler på saker vi gjerne skriver om. Andre eksempler er nye programmer, nye programledere og andre nye medarbeidere. Send oss gjerne også tips om spennende konkurranser, events, uvanlige intervjuer, nye websider etc. Ingen sak er for liten. Vi prøver å få fram bredden i norsk lokalradio.

Send en epost til: REDAKSJONEN

 

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.