Alexander Ramm.Foto: Studvest, Adrian Grindbakken
Radionyheter

Ny daglig leder i Radio Nova

Aleksander Ramm (27) fra Jessheim i Ullensaker, er ansatt som ny daglig leder i Radio Nova.

Ramm er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH) i Bergen, nåværende student i internasjonale studier ved Universitetet i Oslo (UiO) og har tidligere erfaring med radioproduksjon fra Studentradioen i Bergen. Han har også tidligere erfaring som studentpolitiker ved Velferdstinget på Vestlandet og flere økonomiske og administrative verv fra sin tid i studentforeningen på NHH.

Ramm forteller at han er spent på de nye utfordringene som kommer med ansettelsen:

– Jeg er veldig glad for å ha fått muligheten til å inntre som daglig leder av Radio Nova. Etter flere år med radioproduksjon i Bergen hadde jeg veldig lyst til å ta på meg en rolle som kombinerte min kjærlighet til radio og min utdannelse som siviløkonom, sier Ramm i en kommentar.

– Radio Nova går inn i en spennende tid, der blant annet radioen snart skal feire 40 år med radioproduksjon, som er en utrolig stor milepæl. Jeg er sikker på at min tid i Radio Nova blir opplevelsesrik, med mulighet for både personlig og organisasjonell utvikling. Jeg ser veldig frem til å nå komme igang med arbeidet og bli kjent med organisasjonens medlemmer. Jeg håper jeg iløpet av min tid kan bidra til å fostre et godt miljø for radioens medlemmer, sier den nye daglige lederen.

Radio Nova er studentradioen i Oslo og en av Norges største lokalradioer, bestående av over 100 frivillige medlemmer.

Etablert i 1982, er Radio Nova også en av Norges eldste nærradiostasjoner. Radio Nova sender 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, på DAB+ i hele Oslo-området og på nett. Radio Nova har historisk vært et startsted for mange store artister og dyktige journalister.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.