Daglig leder i FKH John Harald Log og ansvarlig redaktør i Radio 102 Thor Magnar Thorsen. FOTO: Haugesunds Avis/Radio 102
Radionyheter

Ny fotball-avtale for Radio 102

FK Haugesund har skrevet under en ny samarbeidsavtale med Haugesunds Avis og Radio 102. Det betyr mer fotball på lokalradioen i årene som kommer. 

Fredag ble samarbeidsavtalen mellom Haugesunds Avis og FKH signert. Dermed fortsetter fotballklubben samarbeidet med både avisa og lokalradioen.

– Haugesunds Avis lever tett på FK Haugesund hver dag. Det å være blant bedriftene i byen som støtter klubben er en prioritert oppgave for oss også rent kommersielt, sier salgsdirektør i Haugesunds Avis, Vidar Jenssen til sin egen avis.

Avtalen innebærer blant annet at Radio 102 fortsetter å sende FKHs kamper i Eliteserien de to neste sesongene.

– Videreføring av samarbeidsavtalen mellom Radio 102 og FKH betyr mye for Radio 102. I praksis betyr avtalen at vi kan gi våre lyttere hvert spark på ballen også de 2 neste sesongene. Vi er glade for at det gode samarbeidet vi har med FKH nå blir videreført., sier ansvarlig redaktør i Radio 102, Thor Magnar Thorsen.

Radio 102 kommer til å sende alle hjemme- og bortekamper, samtidig som det blir laget et fyldig fotballmagasin som starter en time før kamp og fortsetter en time etter kampslutt.

– På den måten får våre lyttere umiddelbare reaksjoner, analyser og intervjuer både før kampstart, i pausen og etter kampslutt. Vi vet at mange som går på Stadion setter pris på disse sendingene når de er på vei til eller fra kamp, sier Thorsen.

– At vi i tillegg sender alle bortekampene er naturligvis også viktig for et fotball- og FKH interessert publikum. Vår dekning på FM og DAB gjør at hele Haugalandet kan ta inn våre FKH sendinger, og i og med at vi også sender direkte på nettradio så kan en i praksis høre FKH-kampene uansett hvor i verden en måtte befinne seg når kampen blåses i gang, sier Thorsen.

– Våre kommentatorer er allerede i full gang med planleggingen av kommende sesong og lover engasjerende, nervepirrende, høylytte og innholdsrike sendinger, avslutter redaktøren.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar