Anita Sivertsgård, Røros FOTO: Nea Radio
Radionyheter

Ny journalist på plass i Nea Radio

Den suksessfulle lokalradioen Nea Radio utvider. Nå har de ansatt Anita Sivertsgård som journalist og ansvarlig for redaksjonen i Røros.

Sivertsgård har i de siste årene drevet eget mediefirma med oppdrag for lokale mediebedrifter på Røros innenfor både journalistikk og marked. Hun har tidligere vært administrativ sjef og konstituert redaktør i avisa Fjell-Ljom.

Hun har også tidligere vært ansatt i Nea Radio og vet derfor en god del om arbeidsoppgavene som venter:

– Jeg gleder meg til å fange de gode sakene og menneskemøtene som følger med når man jobber som journalist innenfor lokalmedia. Nea Radio har i de siste årene utviklet seg til å bli en veldig spennende mediebedrift, så det å få jobbe i Norges beste trønderadio vil helt klart bli en spennende reise å få delta på. Med god kunnskap om lokalsamfunnet gleder jeg meg til å få laget de gode lytteropplevelsene, sier Sivertsgård.

Nea Radio har i dag fire redaksjoner spredt ut over Trøndelag. I tillegg er det et nært samarbeid med Radio E6 på Oppda

Tags

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.