Ådne Feiring FOTO: Radio Nova
Radionyheter

Ny redaktør for Radio Nova

Norges viktigste fødestue for nye journalister har fått ny sjef. Ådne Feiring (29) fra Oslo er ansatt som ansvarlig redaktør i Radio Nova.

Feiring har tidligere jobbet som kommunikasjonsrådgiver for Oslo bystyre og er utdannet medieviter med mastergrad fra Universitetet i Oslo. Han har vært aktiv i Radio Nova siden 2014.

Feiring sier han gleder seg til å jobbe for kanalen:

⎼ Det er en stor ære å få være Radio Novas ansvarlige redaktør. I snart førti år har Radio Nova vært Norges viktigste fødestue og lekegrind for unge radiojournalister. Sammen skaper vi forståelse for og kjærlighet til radiomediet både hos medlemmer og lyttere. Det er et stort privilegium å få være med på å utvikle kanalen videre.

Radio Nova er studentradioen i Oslo og beskrives som en av Norges største lokalradioer. Kanalen ble etablert i 1982 og er dermed en av Norges eldste nærradiostasjoner. Radio Nova sender 24 timer i døgnet på DAB+ i hele Oslo-området og på nett.

Radioen ble tidligere drevet på et idealistisk grunnlag der de fleste journalister og teknikere ikke mottok økonomisk kompensasjon for sitt arbeide, mens det nå er seks faste ansatte og om lag hundre journalister og teknikere.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

1 kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar