Tarjei Kvamme FOTO: Michelle Daae / Studentradioen i Bergen
Radionyheter

Ny redaktør for Studentradioen i Bergen

Landets største produsent av radiotalenter har fått ny ansvarlig redaktør. Bergenseren Tarjei Elias Valle Kvamme (24) er Studentradioen i Bergens nye sjef.

⎼ Jeg gleder meg enormt til å komme ordentlig i gang med jobben, sier den ferske redaktøren.

Kvamme har tidligere arbeidet som journalist og programleder for NRK Hordaland og Radio Metro, og er utdannet innen journalistikk og medievitenskap ved Universitetet i Bergen. I tillegg har han hatt en rekke ulike verv i SRIB siden 2016.

Nå skal han altså lede den eneste bergenske kanalen som fremdeles sender radio på FM-nettet.

⎼ Studentradioen i Bergen har gjennom mange år hatt et av landets mest inkluderende og inspirerende miljøer for ferske journalister. Både redaksjonell kvalitet og sosial trivsel prioriteres like høyt. Å jobbe med å videreutvikle dette miljøet blir et utrolig givende arbeid, sier Kvamme.

Med over 200 frivillige journalister, fotografer, grafikere, teknikere og utviklere er Studentradioen i Bergen en av landets aller største redaksjoner. I tillegg ansetter kanalen 1,9 årsverk, fordelt på stillingene til ansvarlig redaktør, daglig leder og teknisk sjef.

⎼  Det er utrolig mange dyktige medarbeidere som produserer innhold av alle slag på frekvensene våre, og nå i starten av et nytt semester begynner arbeidet med å rekruttere inn enda flere.

SRIB startet sine sendinger i 1982, og er dermed Bergens eldste lokalradio. Kanalen sender 24 timer i døgnet hele året rundt, både på FM, DAB+ og nett, og produserer i tillegg en rekke podkaster.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar