Michael Breien i Studentradioen i Bergen. FOTO: Srib
Radionyheter

Ny redaktør for Studentradioen i Bergen

Norges største studentradio har fått ny redaktør. Michael Fabregas Breien (23) tar over sjefsstolen til Studentradioen i Bergen den 1. juli.

– Jeg er veldig glad for å nå gå inn i denne jobben, og vil på det sterkeste takke radioens medarbeidere for tilliten de viste meg på generalforsamlingen, sier Breien.

Breien har vært aktiv i organisasjonen i flere år, og har blant annet ledet Studentradioens samarbeid med kulturinstitusjoner som Festspillene i Bergen og Borealisfestivalen. Nå ser han frem til å bygge opp igjen en organisasjon som ble fullstendig stengt under koronapandemien.

– Det blir en utfordring å starte opp igjen den studentbaserte kanalen etter tre måneder med nedstengt universitet, men jeg ser virkelig frem til å jobbe med løsninger, sier Breien.

Tarjei Kvamme overleverer nøklene til Michael Breien FOTO: Srib

Avtroppende redaktør Tarjei Elias Valle Kvamme overrakk selve «Studentradioen» i den tradisjonelle seremonien tidligere i dag.

– Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med min arvtager. Selv om det er meget trist å forlate jobben, vet jeg at SRIB er i de beste hender i tiden fremover, sier Kvamme om mannen som nå tar over jobben hans.

Studentradioen i Bergen har over 200 frivillige medarbeidere, og produserer ukentlig et titalls ulike radioprogrammer og podkaster. Kanalen har sendt radio siden 1982, og er med det byens eldste lokalradio.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar