Mia Langås Flåta FOTO: Radio Hallingdal
Radionyheter

Ny redaktør i Radio Hallingdal

Mia Langås Flåta er ansatt som ny redaktør i lokalradioen i Hallingdal. Hun overtar etter Knut Medhus.

Styret i Radio Hallingdal har ansatt Mia Langås Flåta i stillingen som ansvarlig redaktør i Radio Hallingdal. Det bekrefter styreleder Per-Egil Kolsrud

Hun overtar etter Knut Medhus som har vært redaktør i en årrekke i Radio Hallingdal.

Mia er 28 år og opprinnelig frå Rødberg. Hun kommer fra jobben som redaksjonsleder i Radio Nova og som kommunikasjonssjef ved Chateau Neuf. Mia har utdanning innen fjernsyn og multimediaproduksjon ved Universitetet i Stavanger der hun også var redaktør i Studentmediene.

– Styret rettar ein stor takk til Knut Medhus for arbeidet han har lagt ned for lokalradioen i Hallingdal, eit livsverk på 35 år! Styret er umåteleg glad for at Mia Langås Flåta har takka ja til jobben, sier Kolsrud i en pressemelding.

Radio Hallingdal kom på lufta i juni 1985 og er en lokalradio med to ansatte. Til å begynne med het radioen Hol bygderadio som ble slått sammen med Hallingradioen i 1993.

Lokalradioen har sendinger hver dag og en populær ukentlig radiobingo. Radio Hallingdal er også kjent for sin satsing på påskeradio, ettersom påsken er en travel tid i området. Så mange som 50 frivillige er engasjert i f.eks påskeradioen.

Studioet til lokalradioen ligger i Hol sentrum.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar