Ida Marie Jensen - Foto: Privat/Radio Bø
Radionyheter

Ny stemme på Radio Bø

Ida Marie Jensen er ansatt som reporter og programleder i Radio Bø. Hun har blant annet bakgrunn som “havfrue”. 

– Radio Bø har over lang tid sett behov for å styrke vår redaksjon. Vi utlyste derfor stilling som journalist og programmedarbeider, forteller styreleder Arne Osnes.

Lokalradioen fikk faktisk 6 søkere til stillingen og valget falt på Ida, etter en intervjurunde:

– Vi er sikker på at Ida skal bli et godt tillegg til vår nuværende stab av gode medarbeidere.  Ida begynner 1. september, og vi håper da etterhvert å kunne utvide vårt programinnhold, sier Osnes til Lokalradio.no.

– Når jeg fikk tilbud om drømmejobben som reporter i Radio Bø så bare måtte jeg si ja. Det sier Ida Marie Jensen, som også forteller om god timing for hennes del.

I sju år har Jensen drevet Havfruen frisør og hudpleiesalong, men fjoråret ble tøft. Nå hadde hun ifølge Vesterålen Online bestemt seg for avvikle virksomheten som hudpleier når muligheten dukket opp i lokalradioen. Hun gleder seg stort til å ta fatt på reporter-livet i starten av september.

Det er en helt forskjellig. Nå har jeg fått tittelen som journalist. Jeg gleder meg veldig til det. Det er klart, jeg har veldig mye å lære. Men jeg liker å lære nye ting. Jeg blir på en måte en «Ted Ivar nummer to», sier hun til Vol.no.

I reporterjobben skal hun gjøre alt fra å reise rundt og intervjue folk, til å ha sendinger på radioen og hjelpe til å planlegge sendinger til Radio Bø.

Tags

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.