Jørgen Midtlyng - Foto: Budstikka Media / Radio Trøndelag
Radionyheter

Ny styreleder for Radio Trøndelag

På årsmøtet i Budstikka Media Trøndelag SA ble Jørgen Midtlyng valgt som ny styreleder. Han tar over etter Nils Lines som ikke tok gjenvalg.

Jørgen Midtlyng er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har studert styreledelse og endringsledelse i Scandinavian Executive Institute. Han jobber til vanlig i Helse-Midt-Norge RHF som leder for internrevisjon. Han har også erfaring fra ulike styreverv blant annet som styremedlem i Stiftelsen Norsk Rikstoto.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet som styreleder i Budstikka Media Trøndelag. I første omgang vil jeg naturlig nok legge vekt på å bli bedre kjent med menneskene her og våre samarbeidspartnere. Så vil det ikke gå lang tid før vi er i gang med arbeidet for å sikre at sameiet og RADIO Trøndelag videreutvikler en allerede god posisjon basert på lokalradioens mange fortrinn i mediebildet, sier Midtlyng.

– Vi er svært glade for å få Midtlyng med på laget. Han har en kompetanse og bakgrunn som vil komme foretaket til gode og jeg ser fram til å utvikle foretaket sammen med styret og ny styreleder, sier Thomas Küverling, daglig leder i RADIO Trøndelag.

Budstikka Media Trøndelag AS er Radio Trøndelag som sender på FM, DAB og nett over hele fylket og er en av Norges eldste lokalradio med sendinger siden 1985.

Styret består videre av følgende medlemmer:

Anne Leinum – styremedlem

Tove Røddesnes – styremedlem

Annette Jensen – styremedlem

Jan Henrik Siraas – styremedlem

Aasmund Prytz – Styremedlem

Elisabeth Almhjell – varamedlem

Kåre Magnar Børseth – varamedlem

Dag Larsen – varamedlem

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.