Nettsiden til Radio Vest-Telemark
Radionyheter

Ny webside og nettradio for Radio Vest-Telemark

Radio Vest-Telemark har tro på fremtiden og styrker derfor sin digitale satsing med nye websider og muligheten til å få lokalradioen inn via nettradio. 

– Nettradio tror vi er fremtiden, så de som ikke er der er i realiteten død, sier ansvarlig redaktør Halvor Lognvik.

Han forteller videre at hovedhensikten med den nye websiden er å gjøre det enklere for lytterne å høre på nettradio både i og utenfor konsesjonsområdet og for å kommunisere med lytterne på en bedre måte.

Radio Vest-Telemark har radiobingo som sin hovedinntektskilde og har heldigvis blitt lite rammet av koronakrisen. I stedet ser redaktøren lyst på fremtiden og har flere planer utover høsten.

– Vi har et stort programarkiv både digitalt og på VHS. Der ligger det mange programmer av interesse både lokalt og utenfor nærområdet. Dette ønsker å få gjort tilgjengelig på hjemmesiden vår, sier Lognvik.

Han nevner også planer om å etablere små studioer på skolene i distriktet, slik at de kan bytte på å ha sendinger og han har stor tro på samarbeidet med naboradioene Hjalarhornet og Radio Vest-Telemark.

– Vi er nødt til å finne ut av hvordan vi kan bli mer økonomisk robuste, dvs. ha et større mangfold av inntektskilder, sier Lognvik til lokalradio.no. Han nevner blant annet annonse-samarbeid med de to andre radioene i denne delen av Vestfold og Telemark som en stor mulighet.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar