Radiodays Europe 2015 Foto: Kyrre Dahl/Radionytt.no
Radionyheter

Nye stemmer på Radiodays Europe

Velkjente Valerie Geller og Sjef for Sveriges Radio, Cilla Benkö er blant de siste offentliggjorte foredragsholderne til Radiodays Europe i Paris i mars.
Det er under to måneder igjen til årets store radiokonferanse, der det trolig blir over 1000 radiofolk fra hele verden samlet. Radiodays Europe har nylig offentliggjort en lang liste over speakers, eller det vi på norsk kaller foredragsholdere og programmet begynner nå å komme på plass.

En av de ferske navnene er en gammel kjenning, Valerie Geller, som ved flere anledninger har avholdt workshops og holdt foredrag på Radiodager i Norge. En annen gammel kjenning som kommer til Paris er sjefen for Sveriges Radio, Cilla Benkö.

Andre som har kommet med i siste runde er – Alex Kind, Programme Director fra Star FM i Tyskland, Antoine Bayet, Head of digital, France Info, Frankrike, Bianca Giaever, film og radio produsent fra USA og ikke minst Marie-Christine Saragosse, Styreleder og daglig leder for France Médias Monde.

Tidligere er det kjent at Australias mest populære morgenshow tar turen til Europa. Kyle and Jackie O fra Kiis Fm 106,5 Sydney, vil fortelle hvordan de har klart å fange morgenlytterne, både på Kiis Fm og på stasjonen de kom fra.

Det er også knyttet spenning til hva Dee Ford, Radio director for Bauer Media UK , vi si, særlig med tanke på at Bauer nylig har kommet til Norge, og har iverksatt en noe overraskende strategi med å stenge alle sine lokalradioer på FM.

Alt i alt er det mer enn 100 foredragsholdere under Radiodays Europe, som foregår 13 – 15 mars i Paris. Det er fortsatt mulig å melde seg på. Norsk Lokalradioforbund pleier å delta og vil gjerne ha flere lokalradiofolk med seg.

Les mer om konferansen og hvordan du melder deg på: www.radiodayseurope.com

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar