Screenshot radiorandsfjord.no
Radionyheter

Nye tider for Radio Randsfjord

Lokalradioen for Hadeland og Land, Radio Randsfjord, er en av mange radiostasjoner som stadig fornyer seg. Nå har kanalen fått nye websider og nye lokaler.

Radio Randsfjord startet som Radio Hadeland og har blant annet holdt til på den videregående skolen på Roa. De siste årene har redaktør og radiosjef Anders Taaje hatt radioen hjemme hos seg i Brandbu, samtidig som konsesjonsområdet ble utvidet til også å gjelde Søndre og Nordre Land, derfor navneskiftet.

Nå har lokalradioen flyttet inn i nye moderne lokaler på toppen av Granstunet, som er det lokale kjøpesenteret i Gran. Gran kommune er den største kommunen i Radio Randsfjords univers og ligger omtrent midt i dekningsområdet, som også innbefatter blant annet Jevnaker, Dokka og ikke minst områdene rundt Randsfjorden i Oppland.

I tillegg får radioen nytt hjem på nettet og satser på nye websider. De er oppgradert med responisivt design, noe som betyr at de skal både fungere og se bedre ut i alle typer nettlesere.

Det er Fairmedia som står bak løsningen og de forteller dette om jobben:

– Det nye designet er basert på samme design som Radio Loland, Radio Sør og KRS247, men med visse tilpasninger og ikke minst ekstra funksjoner som passet bedre til kundens ønsker og ikke minst område, står det i en pressemelding

– Nytt i forhold til gammel side er en ryddigere opplisting av programoversikten, ansatte og ikke minst radiobingoen. Det er også et større radiopreg på siden ved å ha en oversikt over sist spilt midt på siden med lyttelinker til hver av låtene på de vanligste stedene som Spotify, Tidal og YouTube.

SE SELV: www.radiorandsfjord.no

 

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar