Fra opptakene hos Wise Buddah i London. Korist Tori (tv), produsent Michael (foran) og Øyvind fra Radio Metro. Foto: Radio Metro
Radionyheter

Nytt lydbilde på Radio Metro

Radio Metro ser fremover og har pusset opp sitt eget lyddesign. Denne uka kom et nytt lydbilde på lufta med jngler og andre musikalske elementer produsert av Wise Buddah i London. Hør jinglene her

Pakken som Radio Metro bruker er skrevet av Marc Vickers og opprinnelig produsert for radiokanalen Magic i London. Et live orkester arrangert av Cliff Masterson, som har samarbeidet med blant andre Kylie Minogue og Emeli Sandé, er brukt i opptakene. Nå er jinglene tilpasset og frisket opp med norsk vokal, forteller Metro på sine hjemmesider.

– Denne pakken låter utrolig bra og er perfekt for Radio Metro! Den tar lyden av stasjonen på kornet og gir oss et boost av varme og energi samtidig. Det har virkelig vært inspirerende å jobbe med den talentfulle gjengen hos Wise Buddah og vi er kjempefornøyd med resultatet, sier programsjef i Radio Metro, Øyvind Strand Endal.

Phil Tozer, som er Production Manager hos Wise Buddah, er også fornøyd med sluttproduktet.

– Vi er svært glade for at Øyvind og teamet hans følte at denne pakken passet stasjonen, som blander klassiske hits med rolige poplåter. Vi brukte både norske vokalister og engelske korister for å gi Radio Metro en ny og frisk lyd, sier Tozer i en pressemelding.

Radio Metro er en lokalradio som sender i Oslo, Romerike, Follo, Indre Østfold, Drammen, Kongberg, Ringerike, Mjøsbyene og Trondheim. Kanalen er blant de mest populære lokalradioene i hovedstaden og dermed blant landets største lokalradioer. De sender også på DAB i flere områder.

Her kan du høre en kollasj med jinglene som vil være signaturlyden til Metro framover, og som du vil høre innimellom den samme, gode og varierte Metro-musikken, lover Metro på sine hjemmesider.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar