Roy Aron Myklebust, Frank Hool og Thomas Thaule FOTO: GUNNHILD SINDRE / FJORDINGEN
Radionyheter

Nytt sportsmagasin på Radio Stryn

Radio Stryn har satt i gang en frisk satsing med lenger sendetid og flere programledere. Nå satser lokalradioen i Sogn og Fjordane også på lokal sport. 

Sport und spaß er Radio Stryn sitt nye lokalsportmagasin og programmet har première i dag.

– Her skal vi ta lokalsporten på alvor samstundes som vi lovar rikeleg med glimt i auget, sier Roy Aron Myklebust, som sammen med Thomas Thaule og Frank Hool vil stå for sendingene, annenhver onsdag utover vinteren. Flere av disse jobber også i lokalavisa Fjordingen som eier Radio Stryn.

Konseptet bygger i stor grad på «den gode praten», og kombinasjonen gjester i studio og på telefon vil være det bærende elementet i sendingene.

– Så sper vi på med god musikk, konkurranse og anna moro – eller spaß som programnamnet tilseier, sier Myklebust til sin eieravis Fjordingen.

Radio Stryn har vært gjennom en rivende utvikling de siste månedene og har gått fra noen få sendetimer i uka til å bli en fullverdig radiokanal med sendinger fra morgen til kveld.

Flere programledere er hyret inn for daglige aktualitetssendinger i tillegg til oppdaterte nyheter hver time og spesialprogrammer. Den populære radiobingoen fortsetter og bakgrunnen for hele satsingen er et ønske fra lokalbefolkningen der mange mistet radiosignalene når rikskanalene slo av sine FM-sendere.

 

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar