Foto: Radiodays Europe
Radionyheter

Også nordmenn på Podcast Day

Det er bare to uker igjen til Radiodays Europe arrangerer tidenes første Podcast Day i København. Programmet er nå klart og vi finner også norske navn på listen.

NRK har hatt stor suksess med sin podcast “Purk eller Skurk”, som handler om den rettsaken til politimannen Eirik Jensen, som er anklaget for korrupsjon. To av de som står bak podcasten, Runar Henriksen Jørstad og Irina Tjelle, skal forteller Podcast Day hva de har lært under produksjonen.

Podcast Day finner sted i The Black Diamond i København 15. juni. Det er en endagskonferanse som begynner kl 09. og avsluttes kl. 17. Det er fortsatt mulig å melde seg på.

Helen Zaltzman beskrives ofte som den britiske podcast-dronningen med suksesser som Answer Me This og The Allusionist. Hun mener at man bare har noen sekunder på å overbevise lytterne om at en podcast er interessant, melder radionytt.se.

Vil du lære mer om det amerikanske podcast-markedet så bør du høre på Nicholas Quah, som har grunnlagt Hotpod, og Erik Diehn som jobber med podcastplattformen Stitcher.

Andra deltagere er Colm Roche, som er producent av årets podcast i Storbritannia, Fathers and Sons.  Pablo Fernández Delkader fra det spanske selskapet Prisa Radio vil snakke om det nye podcastnettverket Podium, og  Laurent Frisch fra Radio France, som har økt sin nedlasting av podcast med 70 % det siste året.

HER FINNER DU MER OM PROGRAMMET

Det er fortsatt mulig å melde seg på til Podcast Day. De som melder seg på før 5. juni får en rabatt på 50 Euro. Påmelding på hjemmesidene til Radiodays Europe, klikk linken over.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar