Maria Bringsjord (tv) og Malene Cae. (Foto: Ordentlig Radio)
Radionyheter

Ordentlig Radio utvider tilbudet

Ordentlig Radio øker antall direktesendinger med femti prosent, når de nå sparker i gang et spliter nytt program med tittelen «Lytt på Nytt». Programmet skal omhandle artister som er aktuelle med ny musikk og sendes tre dager hver uke mellom klokken 10.00 og 12.00.

Med på laget har radiostasjonen fått to nye programledere som begge har journalistutdannelse, stor musikkinteresse og erfaring fra lokalradio. Noe som kommer godt med, når man skal ta pulsen på ny norsk musikk.

Malene Strande Cae ble ferdig utdannet med en mastergrad i journalistikk fra UiO tidligere i år, og har tidligere tatt bachelor i medievitenskap med emner i musikkvitenskap. Ved siden av studiene har hun jobbet i et plateselskap og har også vært innom Radio Nova, der hun var redaksjonsmedlem og programleder.

Maria Lindtun Bringsjord har gått radiolinja på Danvik Folkehøgskole, og fikk etter hvert arbeid som reporter hos NRJ. Videre har hun jobbet som freelance i TV i flere år, og nå er det jobb i plateselskap og tv-produksjon som opptar det meste av tiden.

Programmet hadde premiere tirsdag denne uken, med Beharie, Sindre Steig, Nordgarden og Måndag som gjester.

Ordentlig Radio har studio i det gamle flytårnet på Fornebu og sender på Internett. Radiostasjonen som i stor grad eies av artister og folk fra den norske musikkbransjen har som formål å være aktuell, først med det siste og sørge for at både nye og etablerte artister blir hørt.

Om forfatteren

blank

Pål Lomeland

Pål Lomeland er daglig leder i Norsk lokalradioforbund. Han er utdannet journalist ved Mediehøgskolen Gimlekollen i Kristiansand, og har hatt sitt virke innenfor radiobransjen siden 1991.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar