Foto: Alvdal midt i væla
Radionyheter

Østerdalsradioen med nytt samarbeid med lokalavis

16. juni forsvant også P4 og Radio Norge fra FM-nettet i Hedmark og over på DAB. Det innebærer at ØsterdalsRadioen er alene igjen på FM-nettet i Nord-Østerdal. Det er en situasjon radioen vet å benytte seg av.

ØsterdalsRadioens redaktør Bjørn-Martin Brandett ønsker å utnytte denne spesielle situasjonen gjennom å oppgradere nyhetssatsningen i nøkkelkommunene Alvdal og Tynset via samarbeidet med nettavisene Alvdal midt i væla og Tynsetingen.

Dette redaksjonelle samarbeidet innebærer at Tynsetingen og Alvdal midt i vælas journalister skal, i tillegg til å levere tekst og bilder til de superlokale nettavisene, lage daglige radioinnslag som blir sendt på ØsterdalsRadioen.

Til gjengjeld blir nyheter fra både Alvdal midt i væla og Tynsetingen flashet på Østerdalsradioens nettsider, og gjennom annen radioprofilering.

– Dette er en vinn-vinn situasjon, som vi håper og tror begge parter kan dra nytte av, sier ansvarlig redaktør og daglig leder Ivar Thoresen i Alvdal midt i væla AS.

ØsterdalsRadioen er en del av Hedmarksradioene og sender både på FM og på DAB i sitt område.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar