Foto: pTro
Radionyheter

pTro utvider sitt dekningsområde

Den kristne radiokanalen pTro har startet sendinger på DAB-nettet i Trøndelag, og kommer snart flere steder i landet.

– Vi ønsker å tilby innholdet i vår radiokanal til så mange som mulig i Norge, sier daglig leder Anne Birgitte Lillebø Bøe.

Torsdag 11.april startet radiokanalen pTro sendinger på DAB+ i Trøndelag. Det blir også sendinger i Nord-Norge og Akershus. 
 Fra før har kanalen kontor og sendinger i store deler av Agder, Hordaland og Rogaland.

pTro ble startet 1. januar 2018, men har røtter tilbake til kringkastingsmonopolets fall i 1982.

-Vi ønsker å nå ennå flere i Norge budskapet om Jesus, sier daglig leder Anne Birgitte Lillebø Bøe.

– Dette gjør vi gjennom variert kristen sang og musikk, troshistorier, aktuelle reportasjer fra det brede kirkelandskapet vi har i Norge – og andaktsstoff, fortsetter Lillebø Bøe.

– pTro er en kanal som når mange mennesker også utenfor kirke og bedehus og vi er glade for muligheten radio gir for å formidle det vi tror på.

pTro sender med lokalradio-konsesjon, med variert innhold gjennom hele døgnet.

For å kunne lytte til pTro, er det nødvendig med ett kanalsøk på din DAB-radio. Deretter skal du kunne finne PTro i kanaloversikten din.

pTro ble opprettet 1.1.2018, gjennom en sammenslåing av Radio Gnisten i Bergen, Radio Sørvest i Stavanger og Gimlekollen Radio i Kristiansand.

Med åtte ansatte og over 14 000 ukentlige lyttere er pTro en stor radio i kristen sammenheng. Fokuset er på aktuelle intervjuer, forkynnelse og variert, kristen musikk. Radioen er eid av Norsk Luthersk Misjonssamband.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar