Aspmyra stadion - Foto: Radio 3 Bodø
Radionyheter

Radio 3 Bodø satser på fotball også i år

Fotballsesongen er godt i gang og det er viktig for mange lokalradioer. Radio 3 Bodø er blant de som har mulighet til å overføre kampene for det lokale laget i Eliteserien.

– Endelig er vi tilbake med Glimt-kampene, det er en stor glede hvert år når vi setter i gang med ny sesong. Det sier stasjonssjef for Radio 3 i Bodø, Benjamin Solås.

Lokalradioen i Nordland samarbeider med Avisa Nordland om kampene og det har gitt gode resultater, ikke bare for radiosendingene:

– Jeg skal ikke si det har en sammenheng med prestasjonene til Glimt, men etter at Radio 3 og AN startet dette samarbeidet har Glimt tatt et sølv og et gull, så en viss positiv effekt må vi kunne si det har hatt! Det sier Solås i en sak som først ble publisert på an.no.

Solås legger til at kanalen har kommentert Glimt-kamper i over 20 år, men påpeker at årets sesong blir ekstra spesiell siden klubben skal forsvare et historisk seriegull.

– Jeg synes det er veldig viktig å levere dette produktet med Glimt-kamper på radio, før hørte «alle» kampen på radio, sier stasjonssjefen i Bodø.

Sportsjournalist i Avisa Nordland, Stian Høgland, er godt fornøyd med samarbeidet med lokalradioen:

– Samarbeidet med Radio 3 har fungert veldig bra siden starten. Dette er med på å løfte vår glimtdekning og gjør at de som ikke har mulighet til å være på stadion fortsatt får en følelse av å følge kampen live, sier han til an.no.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar