Brev fra Irina. Foto: Radio 3 Bodø
Radionyheter

Radio 3 Bodø treffer godt i Hviterussland

Norsk lokalradio er populær over hele verden! Det er kanskje en overdrivelse, men Radio 3 Bodø har fått en lojal lytter i Hviterussland av alle steder. 

Nylig dumpet det ned et brev i postkassa til Radio 3 Bodø av den litt mer spesielle typen. Det viste seg å komme fra Irina i Minsk i Hviterussland som kunne avsløre at hun hører på lokalradioen i Nordland hver eneste dag.

– Hun fortalte oss at hun hører på hver dag selv om hun ikke forstår noen ting av det vi sier, sier Benjamin Solås i Radio 3 Bodø.

Det er altså ukjent hvordan Irina oppdaget den norske lokalradioen, og hun skriver at hun ikke har noen norske røtter. Hun sier likevel at hun liker Skandinavia og Norge, kanskje har hun vært i Bodø en gang? Hun forstår tydeligvis noen ord norsk språk.

Brevet ble godt mottatt i redaksjonen i Radio 3 Bodø, som har lagt ut brevet på sin Facebook-side:

– Vi mottar ofte hyggelige tilbakemeldinger fra lytterne våre, men denne synes vi var så fin og spesiell at vi måtte dele med dere! 😄 I dag lå det et brev i postkassen vår fra Irina i Hviterussland! 🇧🇾 Vi visste vi hadde mange lyttere i Bodø og Salten, men at vi ble lyttet på her var litt overraskende.😅 Hun skriver at hun hører på oss hver dag og liker musikken vi spiller, i tillegg har hun fått med seg at vi daglig deler ut Radio 3-kaken! 🎂 Dette gjorde dagen vår veldig fin. 🙌🏻
Irina if you see this; thank you for your kind words and thank you so much for listening to us! ❤️

Det er tvilsomt om en av FM-senderne til Radio 3 når hele veien fra Bodø til Minsk, men nettradio gjør at man kan få lyttere fra hele verden.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar