Benjamin Solås Foto: Radio 3 Bodø
Radionyheter

Radio 3 lager Bodøs råeste julekalender

Radio 3 satser spesielt i år på en adventskalender som de har døpt til “Bodøs råeste adventskalender”

– Her har vi fått med oss premier fra så og si hele næringslivet i Bodø, og har møtt utelukkende positivitet fra aktører og bedrifter som stiller med premier, forteller stasjonsleder Benjamin Solås.

– Faktisk av alle vi kontaktet var det kun en aktør som ikke var positiv til dette, ellers ville alle være med og var ekstremt positiv til satsingen.

Verdien på alle premiene til sammen er i år godt over 30.000, noe som vil i at hver luke har en gjennomsnittsverdi på over 1500kr.

– Vi har i år med alt fra gavekort, sesongkort, festivalpass, konsertbilletter til og med gratis hjemmevask og mye mer spennende, sier Solås til lokalradio.no.

Radio 3 lager egne promoteringsvideoer til alle lukene, og kalenderen vil i all hovedsak foregå på lokalradioens facebookside.

Radio 3 Bodø startet opp i 1997 og feiret i fjor 20 års jubileum. Stasjonen var blant de første lokalradioene som merket økte lyttertall etter at rikskanalene slo av sine FM-sendere i Nordland for snart to år siden.

Radio 3 Bodø samarbeider med Avisa Nordland og holder til i samme lokaler som lokalavisa.

TIL ALLE LOKALRADIOER: Vi vil gjerne høre hva dere gjør i adventstiden og under julefeiring. Har dere egen julekalender eller spesielle julesendinger? Ta kontakt med redaksjonen på post@radionytt.no

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar