Fra venstre: Pastor i Filadelfia Kristiansand Wiggo Skagestad, daglig leder i Radio 3,16 Margrethe Tveit, Bjarte Ystebø, Anita Apelthun Sæle og Finn Jarle Sæle. De tre sistnevnte representerer Kristen Medieallianse. (Foto: Radio 3,16)
Radionyheter

Radio 3,16 får ny aktør på eiersiden

Kristen Mediaallianse og Filadelfia Kristiansand skal samarbeide om livssynsradioen Radio 3,16. Førstnevnte som blant annet driver avisen Norge Idag, går inn på eiersiden i Radio 3,16 AS. Det er rkanalen som selv som melder dette på sin Facebookside.

Kristen Medieallianse overtar 50 prosent av aksjene i radiokanalen og vil med det bli likeverdig eier, sammen med Filadelfia Kristiansand, som har vært eneeier frem til nå.

– Nylig tok menigheten initiativ til et samarbeid med Norge IDAG, og etter samtaler denne våren, er det klart at Norge IDAG går inn som medeier ved siden av menigheten, som nå vil eie 50% av kanalen gjennom selskapet Filadelfia Media AS.
Norge IDAGs eierselskap Kristen Mediaallianse vil altså eie 50% av aksjene i radioen, står det å lese på kanalens Facebookside.

– Vi i Radio 3,16 er glade og takknemlige for å ha fått Kristen Mediaallianse inn på eiersiden. Vi tror vi blir sterkere av å stå sammen, og blir bedre rustet til å møte en mangfoldig mediaframtid. Vi ser fram til å jobbe sammen mot målet om å bety en forskjell i menneskers liv og i vår nasjon. Sammen kan vi gjøre hverandre gode, og formidle de gode nyhetene, sier daglig leder Margrethe Tveit og redaktør Wiggo Skagestad i Radio 3,16.

De får støtte av Bjarte Ystebø, assisterende redaktør for Norge IDAG.

– Radio 3,16 er en fantastisk radio og vi er begeistret over å være med som eiere. Vi tror på samarbeid i mediebransjen, og derfor heter selskapet vårt Kristen Mediaallianse. Radio er viktig i folks liv og en gyllen mulighet til å nå mennesker der de er, sier han.

Om forfatteren

blank

Pål Lomeland

Pål Lomeland er daglig leder i Norsk lokalradioforbund. Han er utdannet journalist ved Mediehøgskolen Gimlekollen i Kristiansand, og har hatt sitt virke innenfor radiobransjen siden 1991.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar