Radio 3,16 sin bobil som skal besøke ulike kristne stevner sommeren 2018. (Foto: Radio3,16)
Radionyheter

Radio 3,16 legger ut på storstilt sommerturné

Livssynsradioen, Radio 3,16 skal i sommer ut på veien for å treffe sine lyttere. Turen går til en rekke ulike kristne stevner på Sør- og Østlandet.

Fra og med 25. juni til 10. august blir det sommerradio på Radio 3,16. Radioen flytter da hele radiovirksomheten ut og har rigget studio i egen bobil, hvor de fleste sendingene sendes fra.

– Vi skal ut og ta pulsen på det som skjer, treffe mange folk og ha Sommerradio fra bobilen, sier Margrethe Tveit. Hun er daglig leder for radiostasjonen som kan høres i store deler av landet i lokale DAB-nett.

Programleder, Martin Engamo har jobbet med å sette sammen programmet for sommerturneen. Han gleder seg til å kjøre bobil rundt omkring i stevne-Norge.

– Jeg synes det er flott at Radio 3,16 får være med å vise fram mangfoldet blant kristne og synliggjøre visjon og engasjement i ulike kristne leire.

Turneen starter på “GF”, som er Norsk Luthersk Misjonssambands stevne på Oslofjord Convention Center. Det er et av Nordens største kristne sommerstevner, hvor det forventes nærmere 5000 tilreisende deltakere. Ferden går så videre til Skjærgårds Music Mission Festival på Risøya i Tvedestrand. Etter dette legger bobilen ut på veien til stevner på Hamar, Lindesnes, Kvinesdal, Fredrikstad og Halden.

Om forfatteren

blank

Pål Lomeland

Pål Lomeland er daglig leder i Norsk lokalradioforbund. Han er utdannet journalist ved Mediehøgskolen Gimlekollen i Kristiansand, og har hatt sitt virke innenfor radiobransjen siden 1991.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar