Foto: Radio 3.16
Radionyheter

Radio 316 med TV og høstaksjon

Den kristne radiokanalen 3.16 satser for fullt denne høsten. Høstaksjonen er i gang der lytterne kan utfordre programlederne og nå kan de til og med se dem!

Radio 3.16 sendes på lokal DAB i mange regioner i Norge og har opparbeidet seg nok lyttere til å være blant de 15 største lokalradioene i landet, målt i faktiske lyttere.

De ser ingen grunn til å hvile på sine laurbær og fra denne måneden legger de ut sin morgensending som TV-sending. Det betyr at du kan se hva som skjer  i studio hos God morgen med Margrete Tveit og Terje Govertsen. Du kan se det via radio316.no.

Denne uka har Radio 3,16 sin høstaksjonen, en uke der de ber lytterne om bidrag til driften, i bytte mot at programlederne utfører stunts og utfordringer underveis, melder Norge i dag.

Foto: Radio 3.16

I forkant av høstaksjonen har lytterne sendt inn mengder av ideer til utfordringer programlederne kan ta. Når  utfordringen lanseres på lufta, må lytterne til sammen gi et bestemt beløp innen en tidsfrist, hvis en utvalgt programleder skal utføre den.

Det skjer mange overraskende ting, som at en programleder sender hele sitt program i pysjen og en annen blir brun eller spraytannet på direkten.

Margrethe Tveit forteller at den økonomiske drahjelpen de får fra lytterne, er nødvendig for driften.

– Det å drive radio er langt fra gratis, også er det gratis å høre. Vi har et ønske om å være reklamefinansiert, men det er et tungt marked. Saken er at vi trenger at lytterne hjelper oss, forteller hun til Norge i dag.

Radio 3,16 er et samarbeid mellom Kristen Mediaallianse og Filadelfia Kristiansand som hver eier 50 % av aksjene. De har hovedkontor i Kristiansand.

 

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.