Håkon Sørvik på sommerfesten i fjor. Foto: Radio Ålesund
Radionyheter

Radio Ålesund tar sats i sommer

Radio Ålesund er en av mangee lokalradioer som gjør litt ekstra ut av sommeren. Det hele starter med direktesending fra den store sommerfesten på Giske 

– Før de fleste går ut i ferie har vi en stor utesending fra “Sommerfesten på Giske” som er en årlig begivenhet for hele familien. Det forteller Egil Farstad i Radio Ålesund.

Sommerfesten på Giske er i festivalkategorien, men det koster ingen ting å komme inn. Likevel er det sånn at alle kan velge å “spleise” for å få hjulene til å gå.

– Her er det ti-tusenvis av besøkende og da Marcus og Martinus skulle spille i fjor var det kaos. Vår rolle blir derfor å skape god stemning og komme med oppdateringer fra politiet og arrangør, forteller Farstad.

I denne direktesendingen har Radio Ålesund med seg sitt mobile studio (se bildet). De sender fra 09 til 15 og holder også finale i vårens store radioaktivitet “Jakten på Bilnøkkelen”.

Radio Ålesund kjører også sommerradio i juli måned.

– Da vil vår spirende programleder Elise Kvien lede Sommermorgen med gjester og aktualiteter og ettermdidagen vil fylles med mennesker og aktiviteter fra gatene, altså sommer-Ålesund uansett vær, avslutter Farstad.

LOKALRADIO.NO ØNSKER ALLE EN RIKTIG GOD SOMMER

Hva gjør din lokalradio i sommer? Send et tips til redaksjonen på post@radionytt.no

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar