Lill Therese Solsem i Radio Bø. Foto: Kristine Lindebø / Journalisten
Radionyheter

Radio Bø utvider staben

Radio Bø har ansatt Lill Therese Solsem i fast stilling som radiomedarbeider. Hun startet i lokalradioen allerede på ungdomsskolen.

– Jeg er like gammel som Radio Bø, og har på mange måter fått den inn med morsmelka, sier Lill Therese Solsem til Journalisten.

Radio Bø har blitt en stor radio. Etter mange år som lokalradio i en del av Vesterålen, har Radio Bø sikret seg DAB-konsesjon for Lofoten, Ofoten og hele Vesterålen. Derfor satser man nå med to nye medarbeidere.

Den ene er Lill Therese Solsem, som hadde med seg datteren på jobb da bildet ble tatt. Hun begynte i Radio Bø allerede på ungdomsskolen startet hun med arbeidspraksis i Radio Bø én dag annenhver uke, fordi hun var skolelei. Etter det har hun vært innom som vikar nå og da, ved siden av jobber som helsefagarbeider og bussjåfør. Fortsatt er hun med i brannvesenet i Bø, går det fram av en artikkel som fagbladet Journalisten har skrevet.

Solsem i Bø er med på forberedelsene og avviklinga av sendingene, svarer telefoner, betaler regninger, samt holder styr på den ukentlige radiobingoen.

Den andre nye radiomedarbeideren er Rayner Skare Lind, som også er redaktør i Radio Melbu. Dette er en frivillig drevet lokalradio, som ikke er i konkurranse med Radio Bø, mener daglig leder Ted Ivar Paulsen. Rayner skal jobbe som reporter med base i Melbu.

Radio Bø er dermed blitt en langt større lokalradio enn da Paulsen i praksis drev stasjonen helt alene.

LES HELE SAKEN I JOURNALISTEN

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar