Foto: Radio Grenland
Radionyheter

Radio Grenland er pyntet til jul

Det som sendes på eteren er selvsagt det viktigste, men Radio Grenland synes det er viktig å også pynte selve lokalene til jul.

– Hos oss i Radio Grenland er det juleradio hver dag frem til jul, og både spillelistene og lokalene våre på Bratsberg brygge er selvsagt pyntet deretter, forteller programleder Tomas Bakken.

Hver dag til og med julaften har Lokalradioen i Telemark en julegjest på besøk fra kl. 9 til 10 i Morgenshowet. Det er samfunnsdeltakere som politikere, artister, forfattere, senterledere og idrettsutøvere, kjent både lokalt og nasjonalt.

– Dette har vært en  tradisjon i flere år. Disse hjelper oss også å pynte juletreet vårt. Tidligere år har de pyntet både julekort og pepperkaker, men i år følte vi at munnbind måtte være innafor, forteller Bakken

Julegjest Linda Barth Skau julepyntede munnbind. Foto: Radio GrenlandEn annen årlig tradisjon er den daglige nissejakten. Nissen har gjemt seg et sted i Telemark, og lytterne må finne ut hvor ved hjelp av tre hint gjennom morgenen.

– På Facebook har vi daglig julekalender med flotte premier. Hittil har den vært meget populær! avslutter Bakken.

Til lokalradioene: Vi vil gjerne høre om og forteller videre hva som skjer på lokalradio før jul og gjennom jul og nyttår. Send oss en melding og et bilde til redaksjonen på post@radionytt.no

 

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar