Tomas og Sophie i Radio Grenland
Radionyheter

Radio Grenland utvider staben

Radio Grenland utvider staben og er på jakt etter en ny markedskonsulent, som kan betjene markedet i Skien, Porsgrunn og Bamble. Søknadsfrist er snarest. 

Radio Grenland er en lokalradio som har eksistert i over 30 år og har i flere år levert svært gode øknomiske resultater. Nå har de fått konsesjon for å sende på lokal DAB, samtidig som radiostasjonen fortsetter å sende på FM, også etter at rikskanalene slukker sine FM-sendere.

De er nå på jakt etter nye medarbeidere, og de to smilende programlederne på bildet, Tomas og Sophie, kan snart få selskap av en ny markedskonsulent. Her er annonsen Radio Grenland har lagt ut. Den ble lagt ut i år, med søknadsfrist snarest.

Vi søker en markedskonsulent i Grenland.

Radio Grenland er en av de ledende lokalradiostasjonene i landet. Radio Grenland sender på hovedfrekvensene FM 107,4 – 104,4 og 106,4 ut mot en rekke kommuner i Grenland. Radio Grenland holder til i Friisebrygga 2 i Porsgrunn sentrum.

Radio Grenland er heleid av Jærradiogruppen AS som eier og driver populære kommersielle lokalradiostasjoner over hele Norge. Vi driver lønnsomt, omsetter for i underkant av 30 millioner kroner årlig og har ca 30 ansatte.

Vi utvider nå staben og søker en markedskonsulent.

Stillingen innebærer i hovedsak oppsøkende salg, men også utarbeidelse av reklametekster, planlegging og gjennomføring av aktiviteter for kunder.

Jobben innebærer nært samarbeid med radioens andre ansatte i markedsavdeling og redaksjon.

Vi kan tilby en spennende arbeidsplass, i et kreativt og sosialt miljø.

Vi søker deg som:

Er kreativ og sosial
Har god forståelse for PC som arbeidsverktøy
Er ansvarsbevisst og selvstendig
Har høyt arbeidstempo og kapasitet
Har gode samarbeidsevner
Har sertifikat: Førerkort kl. B (personbil/varebil). Du må disponere egen bil.

Erfaring fra oppsøkende salg er en fordel, men ikke ett krav. Annet relevant erfaring kan være butikk- eller telefonsalg.

Lønn og tiltredelse etter avtale.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Geir Friberg, stasjonssjef for Radio Grenland, på tlf 907 36 669. Søknad og CV sendes til: stilling@jrg.no

HJEMMESIDEN TIL RADIO GRENLAND

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar