Foto: Radio Hallingdal
Radionyheter

Radio Hallingdal har lansert HallingTV

Lokalradioen for Hallingdal satser på nye plattformer. I helgen var det premiere på HallingTV.  Det var over 1000 seere på den aller første sendingen og det skal bli flere. 

– Dette er et samarbeid vi har fått i gang med oss i Radio Hallingdal, Hallingdal lyd, Geilo TV og Tid Kafé, forteller Geir Ove Østro i Radio Hallingdal.

– Vi har snakket en stund om å få til noe sammen som kan nå ut til alles publikum i Hallingdal og Nore og Uvdal, sier Østro, som er daglig leder i lokalradioen.

Første sending var nå på lørdag, med overføring av live konsert for Fasteaksjonen. Dette ble også overført på FM Radio og via stream.

– Planen var å ikke komme i gang så fort, men siden Fasteaksjonen fra Kirkens Nødhjelp var denne datoen kastet vi oss rundt får å få til en veldedighets konsert, forteller Østro.

HallingTV en gang i måneden

Planen er å ha flere slike sendinger fremover, men det er ikke satt dato for neste sending. Håper er å kunne ha en sending i måneden. Det kan være konserter, portrettintervjuer og talkshow.

Når det gjelder hvor mye penger som ble samlet inn venter Radio Hallingdal på resultatet fra Kirkens nødhjelp. Det ble samlet inn penger via Vipps og i tillegg var det noen bedrifter i regionen som ga penger til aksjonen.

– Vi hadde ca. 1200 som fulgte sending live. Den ligger fortsatt ute så det blir spennende å se hvor høyt tallet blir igjennom uken, avslutter Østro.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.