Fredrik William Olsen og Terje Berg livespilling i studio, Radio Harstad
Radionyheter

Radio Harstad blir riksdekkende for en dag

NRK P1 samsender med Radio Harstad i morgen i et humorprogram laget av 11-åringer. 

Det var Eirik Tobias Hilstad (11) som tok iniativet til at den kjente radiopersonligheten Rune Nilson skulle komme til Harstad. Det endte med samsending.

Eirik er en av flere unge programledere som står bak et humorprogram på Radio Harstad. “Hilsen Hilstad” er ifølge 11-åringen et «humorprogram som kødder rundt med falske nyheter».

Han ble intervjuet av Rune Nilson i radioprogrammet Kolafei sist fredag og da ble  det klart at de ville komme til Harstad.

– Fredag får vi besøk og har samsending med NRK P1 og Rune Nilsons program Kolafei. Vi sender fra Radio Harstads nye lokaler, og NRK-veteranene har med seg noen av våre unge programledere i sendingen, sier en stolt redaktør Tommy Vandalsvik i ei melding til Harstad Tidende.

Ifølge Nilson blir fredagens Kolafei tappet fra FM som Radio Harstad sender på, for så og sendes ut på DAB hos NRK.

Når Hilstad ble intervjuet av Nilson ble han spurt om han vil fortsette med radio når han blir eldre, og kan overta Kolafei?

– Det vil være gledelig å ta over, svarte han.

Kilde: Harstad Tidende

 

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar