Martine styrer teknikken i Radio Harstad. Foto: Radio Harstad / Øyvind Arvola/ Harstad Kommune
Radionyheter

Radio Harstad lager 30 timer juleradio

Radio Harstad starter i ettermiddag en 30 timer lang førjuls-sending. De unge medarbeiderne skal sende sammenhengende fram til klokka 22 i morgen kveld. 

Fredag den 13.12 klokka 16:00 starter årets maratonsending på Radio Harstad. Nye og gamle stemmer setter punktum for årets radiosesong med mange ulike programmer og innhold. Premier til lytterne hver time som i samarbeid med mange aktører i byens næringsliv.

Tema og programledere byttes ut ca hver time under dem lange sendingen. Stemmer  folk er kjent med på Radio Harstad skal lede sendingen i skjønn forening med helt ferske radiomedarbeidere.

Barn og unge fra radiogruppa på Centrum Fritidsklubb på Harstad Fritidssenter er med, gjengen fra Radio Panter og Torsdagsklubben er med, sammen med alle de ungdommene som styrer radioskuta på daglig basis.

Radio Harstad er en ungdomsstyrt lokalradio som også tilbyr aktiviteter utenom radiosendinger:

– Vi har tidenes lokaliteter i vårt nye tilholdssted på Harstad Fritidssenter, så det mangler ikke på aktiviteter å ta seg til all tiden man ikke er i studio. Og vi smeller likesågodt til med et åpent event på Lørdagen: GAMERS PARADISE! Vi åpner bygget for alle interesserte og inviterer til å komme innom for å prøve ut både nye og gamle tv-spill. Vi rigger et rom med PC og moderne konsollspill, pluss et rom med gamle spillkonsoller fra spillbransjen spede begynnelse. Her blir det også mulighet å få prøve den splitter nye Nintendo Switch som vi har fått i hus, står det i invitasjonen fra Radio Harstad.

Radio Harstad sender på FM 101,9 i Harstad og på stream over hele verden.

 

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar