Illustrasjon fra Radio Kongsvinger
Radionyheter

Radio Kongsvinger jakter på skuespillere

Radio Kongsvinger satser på skuespill og vil gjerne ha med unge lyttere i en egenprodusert julekalender. Har du lyst til å være med, eller kjenner noen som passer les videre. 

Den 1. desember har en ny julekalender premiere på Radio Kongsvinger. Den er skrevet av Lars Ovlien og i rollene finner du noen av distriktets fremste skuespillere.

– Nå søker vi unge skuespillere til rollen som tre gutter, den ene er en av hovedpersonene i stykket, opplyser lokalradioen på sine hjemmesider.

 – Er du mellom 12 og 14 år, er du god til å fremføre et skriftlig manus og er du ennå ikke i stemmeskiftet? Da kan du være den vi leter etter, skriver lokalradioen.

Radio Kongsvinger arrangerer audition i sine lokaler allerede i morgen, torsdag 26. september kl 18:00.

Innspillingen starter uken etter høstferien, og vil bli lagt opp slik at mest mulig kan gjøre samme dag, med unntak av den som får den største rollen.

Send navn og alder til Richard Adams på e-post richard@radiokongsvinger.no eller ring på mobil 900 56 760.

Julekalenderen vil ha 24 episoder og sendes fra 1. desember til og med julaften. Til dette har Radio Kongsvinger fått hjelp fra Lars Ovlien på manus og flere skuespillere er allerede på plass. Handlingen vil finne sted i et vikingmiljø på Tråstad, melder Glåmdalen.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar