Sondre Skytteren og Malky Rennate Frank Foto: Radio Kongsvinger/Glåmdalen, Jens Haugen
Radionyheter

Radio Kongsvinger satser på ungdom

Ungdomsprogrammet Peppermix på Radio Kongsvinger har fått nye programledere. Sondre Skytteren og Malky Rennate Frank har tatt over ansvaret for ungdomsprogrammet. 

Peppermix har holdt det gående i to år, med Lemia Boussaada og Petter Ellevold bak mikrofoner og spaker i det som har blitt et populært ungdomsprogram på Radio Kongsvinger.

Begge to synes det er vemodig å slutte, men videre studier gjør det vanskelig å fortsette. Petter skal til Kristiansand og studere markedsføring og Lemia til Oslo for å bli sykepleier.

– Det har vært både interessant og lærerikt selv om det har vært langt utenfor komfortsonen, forteller Petter til Glåmdalen.

– Det var veldig rart i begynnelsen og vi var ganske nervøse. Men etter hvert ble vi mer komfortable og kom opp med temaer som vi faktisk brydde oss om, da gikk det lettere, forteller Lemia til avisa, som eier 35 % av denne lokalradioen helt sør i Hedmark.

De to som overtar Peppermix er Malky Rennate Frank og Sondre Skytteren. De går begge på media og kommunikasjon på Sentrum videregående skole.

Malky er veldig interessert i film og har bestemt seg for å bli filmregissør. Så noe av sendetiden deres kommer til å gå med til filmanmeldelser.

Sondre er opptatt av alt som har med radio å gjøre, glad i å prate som han er. Han ser veldig fram til å begynne å lage programmer og har alt flere ideer til hva Peppermix skal inneholde i tida framover, melder glomdalen.no.

 

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar