Foto: Radio Korgen
Radionyheter

Radio Korgen opplever mye hærverk

Nok en gang har Radio Korgen vært utsatt for hærverk. Denne gangen er flere ruter knust

– Radio Korgen sitt lokale er blitt utsatt for hærverk, der 2 av våre vinduer er blitt knust. Har du observert noe – eller hørt noe, vennligst ta kontakt med Markus Øren på telefon: 99594173, står det på lokalradioens Facebook-side.

Hærverket ble oppdaget av de som skulle ha sending klokka 20 tirsdag kveld og har høyst sannsynlig skjedd etter skoleslutt tirsdag.

Dette er på ingen måte første gangen Radio Korgen er blitt utsatt for hærverk, snarere tvertimot:

– Vi har blitt utsatt for hærverk flere ganger den siste tiden, postkassa har blitt smadret, fliser på trappa er knust og det har blitt skriblet med tusj på døra, sier en oppgitt styreleder Markus Johansen Øren til Avisa Hemnes .

Nå ber han folk om å være observante og melde fra om de ser noe mistenkelig. Det er Hemnes kommune som eier lokalene, og det blir nå opptil dem hvordan saken skal tas videre.

Ifølge lokalavisa har det det siste året har vært mange tilfeller av hærverk, både med ildspåsettelser og innbrudd i området.

Politikontakt i Hemnes, Steinar Bergem, forteller til avisa Hemnes at et fraflyttet hus langs Røssåga i Korgen har hatt ubudne gjester.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

1 kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar

  • Vi kan nå informere om at saken er blitt anmeldt av Hemnes Kommune.
    Dette er nå en politisak.

    Vil også informere om at politikontakt ved Hemnes Lensmannskontor, Steinar Bergem gjerne ønsker tips i saken.