Ole Håvard Olsen og Andreas Børvik i Radio Korona. Foto: Radio Nordkapp
Radionyheter

Radio Korona blir talkshow i romjulen

Det startet som et konsept på Radio Nordkapp da Norge stengte ned i mars. Nå blir det talkshow i romjulen direkte fra Nordkapp kino. 

Radio Korona inviterer til romjulskos med Radio Korona på Nordkapp Kino 28 og 29. desember.

– I år blir det en annerledes jul uten tradisjonelle show og revyer. I et år som har vært preget av sosial distansering og ulike grader av isolasjon, blir vi stadig påminnet hvor viktig interaksjon og samhold mellom folk i et lite samfunn er, står det i en pressemelding fra Radio Nordkapp.

– Når vi nå nærmer oss den mørkeste tida av året, og en juletid hvor samvær og felleskap blir en mangelvare for mange, er det spesielt sårt å miste det lyspunktet romjulstiden i Nordkapp tradisjonelt skal være. Derfor har vi sett på ulike muligheter for å lage trygg, koselig og lett tilgjengelig romjulsunderholdning til befolkningen, der smittevernreglene kan overholdes.

Konseptet «Radio Korona» ble til da Norge ble nedstengt i mars, og ble sendt på Radio Nordkapp hver fredag i denne perioden.

– Befolkningen tok tiltaket godt imot, og nå ønsker vi å bygge videre på ideene og nerven fra disse programmene med et liveshow fra kinoen som blir direktesendt på internett, opplyser Radio Korona.

«Radio Korona live» blir et talkshow fra scenen på kinoen der publikum som sitter hjemme kan følge videostrøm og delta interaktivt.

Romjulskos med Radio Korona vil inneholde mye humor, lokale og nasjonale innslag, musikalske gjester og konkurranser. Det vil også bli utdeling av ungdommens kulturpris.

– Dette er en type underholdning i kommunen, og skal fungere som et plaster på såret for de som hadde sett fram til en festlig jul med revy og show. Vi sikter høyt, og satser på høy produksjonskvalitet og innhold med sjel, opplyser Radio Korona.

Et eventuelt overskudd av arrangementet vil gå til de foreningene som har mistet sin viktigste inntektskilde denne julen; Turnrevyen, Nordvågrevyen og musikkshowet.

– Vi jobber også med en Vipps-konkurranse der pengene går direkte til disse. Uten å si for mye, så vil denne konkurransen gå ut over programlederne…., går det fram av pressemeldingen.

Med Nordkapps kino sine gode fasiliteter, er det her mulig å opprettholde smittevern og hygienetiltak i tråd med de nasjonale restriksjonene for et begrenset antall publikummere.

Derfor er det også eksklusive billetter tilgjengelig for publikum som ønsker å være i salen. Vi anmoder at personer fra samme kohort bestiller billetter sammen. Billetter for nettilgang vil også selges.

Det vil bli opprettet et arrangement på Facebooksiden til Radio Korona og i andre kanaler, der billettinformasjon og annen viktig informasjon om arrangementet vil bli delt.

Arrangører: Nordkapp Kino v/Steffen Ditlefsen og Radio Korona

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar