Thomas Nilsen og Andreas Børvik (nærmest) i kinoen 2. juledag. Foto: Radio Nordkapp
Radionyheter

Radio Korona er tilbake

Radio Nordkapp fortsetter med direkte sendinger fra Radio Korona. Det hele startet som et konsept i forbindelse med at Norge stengte ned i mars i fjor. Nå er de tilbake. 

Det blir Radio Korona Live 27. desember, mandag 3. juledag fra klokken 22:00.

-Det blir gjester, musikalske innslag, sketsjer, liveopptredener og konkurranser, sier Andreas Børvik i Radio Korona til Radio Nordkapp.

Det blir et show uten publikum. Nettsendingen skal være gratis, men Radio Korona jobber med et opplegg på Vipps der seerne kan bidra med penger til Honningsvåg Turn & Idrettsforening.

Det er Radio Korona-gjengen, og aktører fra Turnrevyen, Nordvågrevyen og Musikkshowet som skal bidra.

–Jeg opplever at de fleste er samlet om at dette er et flott tiltak, sier Andreas Børvik.

I kveld er det også superbingo på Radio Nordkapp. Norges nordligste lokalradio skal dele ut lykketallpotten mandag 27. desember. Det betyr at én bingospiller kan vinne 103 500 kroner.

–Lykketallpotten har stått lenge. Mandag skal vi dele ut pengene til én eller flere vinnere som får bingo i spill fire, rekke tre. Det sier kringkastingssjæf Raymond Elde.

Trakk julelotteriet

Lillejulaften ble julelotteriet 2021 trukket i Radio Nordkapp, et lotteri i regi av Honningsvåg Supporterklubb.

Trekningen ble offentliggjort i Radio Nordkapps julesending. Det var 4 000 lodd og 40 gevinster i lotteriet.

Alle loddene ble solgt. Honningsvåg Supporterklubb tjente cirka 150 000 kroner på lotteriet, penger som er med på å finansiere aktiviteten i fotballgruppa i Honningsvåg Turn & Idrettsforening.

Første premie, en ATV Polaris, ble vunnet av Siv Trude Johansen.

Det var Kjell Andreassen, Rolf Andersen og Svein Kandola som offentliggjorde trekningen. Trekningen ble foretatt av Asle Heramb fra politiet.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.