Tor Magne Gausdal FOTO: Radio Kvinesdal
Radionyheter

Radio Kvinesdal ser etter ny sjef

Tor Magne Gausdal gir seg som redaktør for Radio Kvinesdal etter 12 år i stillingen. Nå leter lokalradioen etter arvtakeren.

Gausdal har blitt et kjent navn i lokalradiomiljøet etter 12 år som redaktør og daglig leder for Radio Kvinesdal. Han blir muligens fortsatt å høre av og til på radioen, men  gir seg som øverste sjef fra nyttår. Han vil fortsette å jobbe som frilansjournalist og med videoproduksjon.

Radioen har ganske gode lyttertall og økonomien er i all hovedak avhengig av omsetningen på radiobingoen som går litt opp og ned.

– De siste årene er det bare jeg som har vært fast ansatt.  Men, vi har 4 unge jenter som er teknikere og bingoverter på timebasis, forteller Gausdal.

– De frivillige gjør en kjempejobb som verter på fredags kveldssendingene som fremdeles er svært populære, opplyser redaktøren.

For tiden er det 8-10 personer som er engasjert som frivillige på fredagskveldene, men det er dessverre vanskeligere og vanskeligere å rekruttere nye, sier Gausdal:

– Vi håper at yngre krefter ønsker å drive radioen framover de neste 35 årene også, sier han.

Nå søker Radio Kvinesdal etter en ny daglig leder og redaktør:

 

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.