Hege Tepstad i Radio Metro
Radionyheter

Radio Metro vil høre hva lytterne mener

Radio Metro vil gjerne vite hva de som hører på lokalradioen mener om musikken og innholdet og inviterer i disse dager sine lyttere til å bli med i et lytterpanel. 

– Våre lytteres synspunkter og meninger er veldig viktige for oss og vi setter stor pris på at du tar deg tid til å fylle ut skjemaet under. Det står det å lese på hjemmesidene til Radio Metro.

Ved å delta i lytterpanelet kan du si hva du mener om redaksjonelt innhold, musikk og reklame på Radio Metro, samt søsterkanalene Radio Rox og The Beat

Radio Metro samarbeider med selskapet RAM Norge i arbeidet med lytterpanelet.

– Vi setter personvern svært høyt. All informasjon du oppgir og alle svar som avgis på undersøkelser blir behandlet anonymt. Du kan selvfølgelig trekke deg fra panelet når du selv ønsker det, opplyser Radio Metro.

Alle som svarer på Radio Metros RAM-undersøkelser opptjener poeng per besvarte undersøkelse. Poengene kan veksles inn i ulike premier som Flaxlodd, gavekort, donasjoner med mer.

HER KAN DU MELDE DEG PÅ 

Alle som melder seg på innen 30. september 2019 er med i trekningen av et SuperGavekort fra GoGift på 1.000,- Du må registrere deg før du kan svare på spørsmål om stasjonen.

Om forfatteren

blank

Kyrre Dahl

Kyrre Dahl har over 30 års erfaring som programleder og journalist i radiobransjen. Han driver bransjenettstedet radionytt.no, jobber for bl.a. Radionyhetene og diverse lokalradioer. Dahl er også nettredaktør på lokalradio.no.

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen en kommentar